38.8 C
Skopje
30.7.2021 - 15:36

Ознака: небесна

НРМ

Еве предлог за едно убаво НОВО име за политички пародираната, исмеана и понижена земја на Балканот, Македонија. Кога веќе мора да се викаме НЕКАКВА...