24.8 C
Skopje
3.8.2021 - 10:44

Ознака: небезбедност

Нарачките од интернет на сопствен ризик

СЀ ПОЧЕСТИ СЕ ПОПЛАКИТЕ ЗА НЕИСПРАВНОСТ, ПА ДУРИ И ЗА НЕБЕЗБЕДНОСТ НА ПРОИЗВОДИТЕ Разните адаптери, уесбе-полначи, детектори за чад, но и облека и козметика нарачани преку...

Штајнмајер ги обвини САД, Кина и Русија за небезбедноста во светот

Германскиот претседател Франк Валтер Штајнмајер порача дека меѓународната политика влегува во „мрачна доба“, за што се одговорни светските сили САД, Русија и Кина. - Денеска...

Западнобалканскиот контролиран хаос и „планот“ за излез од него

Неколку кризни ситуации со повеќеслоен карактер што се случија во регионот сосема јасно укажуваат дека Западен Балкан минува низ нестабилна политичка година. Граѓаните што...