20.8 C
Skopje
25.6.2021 - 5:49

Ознака: Неат Велиов

Сум свирел низ целиот свет и пред папата, а сега сите...

Цели 40 години Неат Велиов со својот блех-оркестар бил амбасадор на ромската и на македонската музика во светот. Последниве години, поради нарушеното здравје, тој...