27.8 C
Skopje
20.8.2019 - 12:59

Ознака: НЕАВТОХТОН

Манифест на мотиката

Внатрешна колумна Нема резон веќе да се пишуваат колумни. Неколку месеци сите трескавично пишуваме на иста тема - името. Јас кажав сè што имав да...