13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 23:01

Ознака: наjкорисни

Тие прекрасни суштества Лабрадорите се наjвесели и наjкорисни кучиња

Лабрадорот е раса на куче што станува посебна на почетокот на 19 век, а дотогаш било познато како кучето на Свети Јован. Дури кога...