15.5 C
Skopje
20.8.2019 - 5:26

Ознака: на буквата

На буквата… буквата… М

Кога бевме деца постоеше една популарна ментална вежба позната како брза географија. Почнуваше со „на буквата... буквата...“. Избиравме буква и се натпреварувавме кој побрзо...