29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 12:15

Ознака: Најчудни

Најчудните автомобили што некогаш биле дизајнирани

Историјата на автомобилскиот дизајн е полн со смели обиди за создавање различни возила во однос на изгледот и начинот на работа. Најсмелите од овие...

Најчудните новогодишни традиции во светот

Во Перу на фестивалот „Таканакуј“ секој 31 декември жителите на едно село се удираат со тупаници за да ги решат недоразбирањата. Така, во новата...