Ознака: Најчуден

Најчудниот футуристички автомобил направен досега

Низ годините, светските автомобилски дизајнери имаат направено разни чудни автомобили. Еден од најчудните што е направен во изминативе години претставува автомобилот наречен „ло Рес“....