29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 21:57

Ознака: најчесто

Што подаруваат најчесто граѓаните

- Сакам она што го подарувам да биде лично, со некој посебен детаљ само за личноста, а не нешто набрзина одбрано во целата новогодишна...