7.9 C
Skopje
19.11.2019 - 7:28

Ознака: Најтемно

Најтемно е пред разденување

„На училиште учителката честопати нè прашуваше што ќе бидете кога ќе пораснете, што ќе бидете кога ќе се разотидете оттука, кога ќе станете мажи....