8.8 C
Skopje
19.10.2021 - 23:09

Ознака: НАЈСИРОМАШНИТЕ

И народните кујни во „карантин“

Приготвувањето храна во затворен простор и заеднички ручек на гладните во една трпезарија сега се оневозможени, па се практикуваат други начини на приготвување и...