2.5 C
Skopje
19.1.2020 - 13:40

Ознака: најзагрозено

Културното наследство на Венеција најзагрозено

Културните установи и уметнички манифестации во Венеција, вклучувајќи го и 58-то Биенале на уметноста, привремено беа затворени поради последиците од исклучително лошото време и...