Ознака: најдобро

Ресоцијализацијата најдобро решение за повратниците од ИСИЛ

ПРОФЕСОР ЕРОЛ САУТЕРС, ПОРАНЕШЕН АГЕНТ НА ФБИ Како поуспешно да се спречат терористичките закани, колку светот е безбеден од насилниот екстремизам и како Македонија и...

Во најдоброто училиште ќе добиваат за една третина повисока плата

На учениците што учат во училиштето што е најдобро рангирано ќе им се издава додаток на свидетелство во кој ќе бидат наведени годината во...