11 C
Skopje
22.10.2020 - 13:52

Ознака: „Најдобрата кинеска литература за деца“

Три нови книги од едицијата „Најдобрата кинеска литература за деца“

Издавачката куќа „Македоника литера“ од Скопје, деновиве објави уште три нови книги како дополнение на антологиската едиција „Најдобрата кинеска литература за деца“, од која...

Промоција на едицијата „Најдобрата кинеска литература за деца“

Денеска, со почеток во 12.30 часот, во градската библиотека „Гоце Делчев“ во Штип, ќе биде промовирана едицијата во десет книги „Најдобрата кинеска литература за...

Промоција на „Најдобрата кинеска литература за деца“

Денеска во училиштето за кинески јазик „Ни Хао“ во Скопје ќе биде промовирана антологиската едиција од десет книги „Најдобрата кинеска литература за деца“, која...

Објавена едицијата „Најдобрата кинеска литература за деца“

Антологиски избор од десет кинески книги за деца и за млади, како прв дел од едицијата „Најдобрата кинеска литература за деца“, објавија деновиве друштвото...