Ознака: најдобар актер

Дензел Вашингтон води на листата на „Њујорк тајмс“ за најдобар актер...

Оскаровецот Дензел Вашингтон, кој ја доби највисоката филмска награда за својата улога во акциониот трилер „Ден за обука“ (2001 година), е на врвот на...