3.8 C
Skopje
20.10.2021 - 6:13

Ознака: највлијателни уметници

Објавени имињата на највлијателните уметници во 2019 г.

Годинашните кандидати за „Тарнер“ нудат дела што поставуваат предизвикувачки и проблематични прашања, а критиката се надева дека тие ќе ја спасат наградата од „сите...