Ознака: Највисока оценка

Највисоки оцени за „Светот на Биби“ на саемот на Тулуз

Со највисоки оцени беше оценета презентацијата на „Светот на Биби“ на Саемот на цртани филмови што се одржа вчера во Тулуз, Франција. По сите категории...

Највисока оценка само за шест училишта

Само шест од вкупно 161 училиште, во колку што била спроведена интегрална евалуација, биле оценети со оценката многу добар, покажува извештајот на Државниот просветен...