Ознака: највисоката

„Златна палма“ за „Титан“, Џулија Дикурно втора режисерка со највисоката награда

Заврши Канскиот фестивал Филмот на Џулија Дикурно, „Титан“, ја освои „златната палма“ на Канскиот филмски фестивал и стана втората режисерка што ја освоила најголемата награда...