5 C
Skopje
14.11.2018 - 23:34

Ознака: најбрзи автомобили

Најбрзите автомобили низ историјата

Уште со производството на првите автомобили со наједноставни и примитивни мотори, постојат луѓе што биле посветени да создадат најбрзо возило на светот. Со текот...