6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 12:51

Ознака: најбезбеден град

Копенхаген прогласен за најбезбеден град во светот

Копенхаген е најбезбедниот град во светот, според индексот објавен од „Економист интелеџенс јунит“ (Economist Intelligence Unit), а рангира 60 меѓународни дестинации врз основа на дигитална, здравствена,...