Ознака: најбарани

Професии што во иднина ќе бидат најбарани

Австрискиот научник Рајнхолд Поп направи список на најпосакувани професии што ќе се бараат и им дава совети на младите луѓе да размислуваат во три...

Заштитните маски на „Фенди“, „Гучи“ и на „Версаче“ најбарани

Креаторите на висока мода на пазарот исфрлија заштитни маски со лого на нивните модни куќи, а меѓу нив се: „Фенди“, „Гучи“ и „Версаче“. Маската...