12.2 C
Skopje
18.11.2019 - 0:53

Ознака: Нашизам

Нашизам: 100 години подоцна

Пред неколку дена еден колега се консултира со мене околу темата на магистерската теза на негова кандидатка. Фрлив поглед и му велам дека тоа...