13.8 C
Skopje
17.10.2021 - 12:55

Ознака: наша нетрпеливост

Новите технологии се виновници за нашата нетрпеливост

Испитаниците тврдат дека ако по 14 минути од нарачката на храната таа сѐ уште не е сервирана на масата, трпеливоста на гостите е ставена...