Ознака: нацифашисти

Што им забранија на Македонците (2) (западните, балканските и северните...

Им забранија мајсторите на смртта на ружите во Македонија што го креваат во екстаза јунското небо поблиску до лицето на Господ, да пупат и...

Што им забранија на Македонците (1) (западните, балканските и северните нацифашисти)

Што им забранија на Македонците западните, балканските и северните нацифашисти? Им забранија да престојуваат во храмот на своето исконско име и да постојат во него...