14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 17:31

Ознака: нацистички

Елизабет Фридман дешифрира повеќе од 4.000 нацистички пораки

Неверојатна приказна за жената што ја уништи нацистичката мрежа, а никој не ја спомна до 2008 година Иако според многу аналитичари се смета за американски...