14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 16:38

Ознака: Националниот парк „Маврово“

Во Маврово обележана втората рисица за оваа сезона

Македонското еколошко друштво (МЕД) на 24 февруари заедно со Националниот парк „Маврово“ со помош на кафез-замка заловија нова единка балкански рис на планината Бистра...