Ознака: Национална стратегија

Антикорупциска ја донесе петгодишната национална стратегија

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска ја донесе петгодишната национална стратегија за спречување на корупција, чии цели се спречување на политичкото влијание,...

Ангеловска: Преку национална стратегија ќе ги подобруваме условите за живот на...

Преку Национална стратегија за развој на човечки капитал и низа мерки, ќе се работи на долгорочно подобрување на искористувањето на човечкиот потенцијал, како и...

Ќе се изработува национална стратегија за електронско здравство

Министерството за здравство во соработка со Фондот за здравство во рок од една година треба да изработи национална стратегија за електронско здравство, со акциски...

Се подготвува национална стратегија за финансиска едукација

Народната банка почна активности за подготовка на првата национална стратегија за финансиска едукација на населението, во рамките на проектот на Организацијата за економска соработка...

Светски ден на борба против хепатитис: Потребна национална стратегија и годишно...

Здружението на лица заболени од болести на црниот дроб - СЛАП со седиште во Прилеп, денеска, на Светскиот ден за борба против хепатитисот -...

Се подготвува национална стратегија за дијаспората

Националната стратегија за соработка со дијаспората 2018-2023 е при крај и се очекува да биде донесена до крајот на летото, како прв стратегиски документ...

Watch Back Arrow Episode 1 at website https://animefreak.ws vinland saga animefreak

The Promised Neverland Episode 12 at KissAnime kissanime weathering with you