7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 21:11

Ознака: Национална Галерија на Македонија

Седумдесет години постоење на Националната галерија на Македонија

Во Даут пашин амам вечер ќе биде одбележан јубилејот – 70 години постоење на Национална галерија на Македонија, на кој ќе се обрати премиерот...

„Попладнето на една идеологија“ во „Чифте-амам“

Меѓународната соработка на Националната галерија на Македонија со сродни институции од регионот ќе овозможи, вечерва во 19 часот, на македонската публика да ѝ се...