-3.1 C
Skopje
25.1.2020 - 10:45

Ознака: Национален совет за евроинтеграции

Претседателот бара промени во Националниот совет за евроинтеграции

Претседателот Стево Пендаровски бара разрешување на Иванка Додовска од Националниот совет за евроинтеграции, а на нејзино место бара да биде именуван Александар Спасов. - Кабинетот...