10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 18:38

Ознака: Научноистражувачка

Четирите најризични фактори при инфекција со коронавирус

Според последното научно истражување во Америка, дури две третини од хоспитализираните биле лица со прекумерна тежина, лица со висок крвен притисок, дијабетичари и лица...