13.6 C
Skopje
19.7.2019 - 6:30

Ознака: научник

Заев (не) ја продаде Македонија

Настани, симболи, алузии Неоспорно е дека претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, за дел од македонската јавност е јунак над јунаците, единствен во...

При евтаназија научник ја пеел „Ода на радоста“

Австралискиот научник Дејвид Гудал (105), се одлучил со медицинска помош да си го одземе животот во болница во Базел, Швајцарија. При евтаназијата денеска, на која...