18.8 C
Skopje
18.6.2021 - 1:44

Ознака: НАУЧНА

Во колкава мера е опасен коронавирусот и откако ќе се прележи...

Истражувањето, кое опфатило 50 илјади пациенти хоспитализирани поради ковид-19, покажало дека коронавирусот и на преживеаните им остава сериозни здравствени последици ОПСЕЖНА НАУЧНА СТУДИЈА НА „БРИТИШ...