7.9 C
Skopje
15.11.2019 - 2:13

Ознака: нато-протоколот

Унгарија го ратификуваше НАТО-протоколот

Унгарија е 19-тата држава која го ратификуваше Протоколот за пристапување на Република Македонија во НАТО. Сите 153 пратеници на седницата во унгарскиот парламент се изјаснија...