10.5 C
Skopje
23.5.2019 - 5:16

Ознака: НАТО-интеграции

Мутанти – северномакедонци

Си живеевме така, под режимот на груевистичката влада. Една деценија... Гледавме отворање странски фирми во слободните економски зони. Слушавме економски вести. Владата постојано известуваше...