14 C
Skopje
25.9.2018 - 1:34

Ознака: НАТОФЕСТ

НАТОФЕСТ

Експресната најава за организирање народна веселба во 15 града за наводната покана за влез во НАТО (подготовките биле во тек уште пред Заев да...