11.8 C
Skopje
17.10.2021 - 12:12

Ознака: НАТОМЕ

Може ли НАТО да стане НАТОМЕ?

Претседателот на САД, Доналд Трамп, сака трансатлантскиот сојуз да биде поактивен на Блискиот Исток. Американските сојузници во Европа засега не се премногу подготвени да...