14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 4:15

Ознака: наставничка

Секоја нова пречка е предизвик за напредување!

Искуството што го стекнуваме низ работата е книга што не може да се купи ни во една книжарница, вели Кокошкарова Андреј Јанков Постојано ангажирана, неуморна, инвентивна,...

Женски права и парфем за наставничката

Идните генерации не смеат да ја „затрупаат“ борбата за еднаквост со некакви подароци за наставничките. А ние не смееме да дозволиме револуцијата и борбата...

Вербата, емпатијата и љубовта се патеката по која чекорам

Денес во „Колибри“ ви ја претставуваме и третата наставничка од вкупно шесте просветни работници на годината за учебната 2017/2018 година. Гордана Угриновска е одделенска наставничка...