-1.2 C
Skopje
16.1.2022 - 11:33

Ознака: насмевка

Сплиќанец ја бара девојката на својот живот

Заљубен сплиќанец е во потрага по мистериозната девојка чија насмевка го маѓепсала, но за жал немал храброст да се врати по неа, па затоа...