-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 8:40

Ознака: „наследни броеви“

Англичаните ќе играат со „наследни броеви“ на натпреварот со Црна Гора

Како дел од прославата на 1.000-от меч на Англија, сите што ја претставувале таа селекција во изминатите 147 години ќе имаат свој наследен број...