Ознака: наследник

Се разгорува трката за наследник на Меркел

Во клучната изборна трка за Германија, но и за целата ЕУ, двајца кандидати со спротивставени визии се борат да ја наследат Ангела Меркел на...

На посвоителите најважна им е националноста на детето

Посвоителите најчесто бараат да посвојат дете на помала возраст, со поволни развојни потенцијали. Полот на детето не им е битен, но на поголем број...

Отворено писмо до грчките интелектуалци

И по 2.300 години сѐ уште не знаеме кој е наследникот. Вие господине Ципрас тврдите дека само вие сте наследници на богатството на Александар,...