7.8 C
Skopje
29.11.2021 - 3:16

Ознака: насер нирудини

Нуредини на консултативна средба за предлог-мерки за спас на Преспанското Езеро

Министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини, заедно со министерот за земјоделство, водостопанство и шумарство, Арјанит Хоџа, и градоначалникот на општина Ресен,...

Нуредини: Континуирано работиме за зачувување на богатиот биодиверзитет во земјата

Светот годинава го одбележува 5 јуни, Денот на животната средина, во знакот на природата. По овој повод, министерот за животна средина и просторно планирање, Насер...