-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:17

Ознака: Населба Лисиче

Населбата Лисиче ќе добие ново осветлување

Почна реконструкцијата на јавното осветлување во скопската населба Лисиче. Ќе бидат заменети 265 столба и околу 330 светилки, за што општината Аеродром издвои шест...