5 C
Skopje
15.11.2018 - 20:32

Ознака: нарко шверцери

Нарко шверцери уапсени во Италија, Германија и Албанија

Во голема заедничка акција на италијанската, германската и албанската полиција против недозволена трговија со дрога, уапсени се 20 лица, членови на две криминални групи...