Ознака: Нарине Сахакјан

Заев се сретна со постојаната претставничка на УНДП, Сахакјан

Претседателот на Владата, Зоран Заев, ја прими постојаната претставничка на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), Нарине Сахакјан, кои ја оценија досегашната соработка...

Со обуки и образование ќе се премостува јазот во градежништвото и...

Програмата за развој на Обединетите нации, во партнерство со Министерството за образование и наука (МОН) и со поддршка на Владата на Обединетото Кралство на...

Отворен информативен центар за посетители на Куклица

Амбасадорот на Европската Унија, Самуел Жбогар, и постојаниот претставник на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), Нарине Сахакјан, во Куклица го отворија новиот...