Ознака: напушти

Уште една министерка го напушти Џонсон

Министерката за труд и пензии, Амбер Руд поднесе оставка и ја напушти Конзервативната партија. Таа смета дека брегзит по секоја цена не треба да...

Советот на Европа не е доволно голем за Русија и за...

Украинската делегација во Европскиот совет го напушти собранието во знак на протест откако на руските пратеници им беше дозволено да се вратат во советот...

Државјанката на ОАЕ ја напушти Македонија

Четириесет и двегодишната државјанка од Обединетите Арапски Емирати, Хинд Аболоки, ја напушти државава откако македонските власти ѝ го одбија барањето за азил. Таа пристигна...