10 C
Skopje
21.11.2018 - 15:35

Ознака: напуштање

Германија во ЕУ или ЕУ во Германија?

По британското напуштање на Унијата, Германија и Франција беа и сѐ уште се моторот на развојот во Европа. Овој тандем е носечка конструкција на...

Дури 70 отсто од младите сакаат да ја напуштат земјата

Aлбанија Доколку им се даде и најмала можност, дури 70 отсто од младите би ја напуштиле Албанија и би заминале во некоја од земјите на...