7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 21:40

Ознака: напуштаат

Србите ја напуштаат БСК

Повеќе од 71 припадник на безбедносните сили на Косово од српска националност ја напуштиле оваа единица од нејзиното основање во 2009 година. Но од...

Туристите од Турција го напуштаат регионот

Во последниот извештај на Државниот завод за статистика, бројот на туристите во мај во однос на истиот месец во 2018 година е намален за...

По лекарите и војниците ја напуштаат државата

Во текот на минатата година, од армијата се откажале 100 лица од кои 8 офицери, 18 подофицери, 73 војници и еден цивил, додека во...