13.3 C
Skopje
24.5.2019 - 7:46

Ознака: „направи сам“

Сам свој мајстор: како се демонтира држава

На почетокот во пошироките кругови тој наш „мајстор“ во политиката беше ословуван како стариот лисец, потоа го замени папата, па несуден поет со двојно...