Ознака: направите

Кому му се виновни направите за вежбање?

Пандемијата донесе анксиозност, зголемено ниво на стрес, нервози, конфликтност, деструктивност и нагони за да се искаже нервната раздразнетост со форми на кршење, уништување... Но...