11.3 C
Skopje
25.10.2020 - 21:15

Ознака: намерно кашлање

Црвен картон за намерно кашлање?

ФУДБАЛ - АНГЛИЈА На фудбалерите што намерно кашлаат во правец на противниците или кон судиите ќе може да им се доделуваат црвени или жолти картони,...